13 de octubre de 2015
13.10.2015

Wallace Roney i Lenny White encapçalen el festival de jazz del Jimmy Glass

13.10.2015 | 04:15

Wallace Roney obri hui la V edició del Festival Internacional de Jazz Contemporani del Jimmy Glass Club. Junt al trompetista nord-americà participaran músics com el bateria Lenny White, una de les llegendes del jazz fussió, així com el saxo revelació Benjamin Solomon, el pianista Anthony Wonsey i el contrabaixista Rashaan Carter.
En general, pel festival passaran en les pròximes setmanes una bona mostra de les figures europees i americanes del jazz més actual. En la secció oficial figuren els concerts de Dr. Lonnie Smith, Jeremy Pelt, Greg Osby, Vein, Walter Smith III, Laurent Coq, Marc Miralta, Digital Primitives, Jorge Rossy, Michael Kanan, així com del Hot Rats Ensemble. El cartell es completa amb dotze concerts d´entrada lliure amb músics en la seua majoria valencians.
Tota aquesta llista encapçalada per Roney i White. Wallace Roney està considerat el millor gestor del llegat de Miles Davis, el músic que millor ha sabut interpretar el seu llegat clàssic. Aquesta associació va arribar al seu màxim nivell quan Davis va triar a Roney per a compartir escenari en la seua històrica actuació en Montreux (1991). Roney i Lenny White estan lligats per Davis. El bateria va ser captat per la llegenda del jazz per al seu famós àlbum Bitches Brew en 1969.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine