L´Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València estrenarà el pròxim 1 de novembre una nova pel·lícula d'animació infantil en cinema digital 3D, titulada Escapada al paraíso 3D. Una nueva aventura de tortugas.

La cinta presenta una història d'amistat i de treball en equip a través de les aventures de dues simpàtiques tortugues de mar, Sammy i Ray, que seran capturades per caçadors furtius i viuran increïbles experiències per tornar a la seua llar. Així mateix, Sammy i el seu amic Ray estan llests per passar el testimoni a la generació següent, encarnada pels petits Ricky i Ella.

Els espectadors presenciaran en el film el desplegament de tota una multitud d'espècies marines: tortugues, llamàntols, cavallets de mar i pingüins, que ajudaran als protagonistes a tornar a la seua casa. S´incorpora així a la programació de l´Hemisfèric els dimarts i dimecres a les 11.00 hores i els dissabtes i diumenges a les 12.00 i 18.00 hores. Fins al 20 de desembre també podrà veure's a les 19.00 hores els divendres.