29 de octubre de 2015
29.10.2015

El Cor de la Generalitat fa una gira d'homenatge a Inmaculada Tomás

28.10.2015 | 23:14

L'Antiga Església de les Dominiques de Carcaixent va acollir dimarts el primer concert del Cor de la Generalitat en Homenatge a Inmaculada Tomás. El pròxim serà el dissabte a l'Església de la Mercé d'Algar del Palancia, el dimarts 3 de novembre el concert serà a València, en la capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, i el cicle finalitzarà el divendres 6 de novembre en l'Església de Sant Bartomeu de Xàbia.

Els concerts volen recordar la figura d'Inmaculada Tomás, que va faltar el passat mes de juny, directora des de la seua creació en 1999 de l'Institut Valencià de la Música i subdirectora de Música de CulturArts en el moment de la seua mort, va ser l'alma mater del Cor de la Generalitat i d'innumerables iniciatives musicals que han col·locat a la música valenciana en el prestigiós lloc que hui ocupa.

El concert té per subtítol la frase de Ciceró Vita mortuorum 'in' memòria vivorum est posita (la vida dels morts roman en el record dels vius). El repertori que ofereixen aquests concerts és un programa de temàtica religiosa i el programa reuneix obres de Tomás Luis de Victòria, Cristóbal de Morales, Nicolas Gombert, Ginés Pérez, Alonso Lobo, Heinrich Schütz, Salvador Giner, Pau Casals i Francis Poulenc.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine