Més de 100 persones ja han participat en la iniciativa de la Ciutat de les Arts i les Ciències per celebrar el XV aniversari del Museu dels Ciències Príncep Felipe, que pretén elaborar un mosaic gegant amb les fotos enviades pels ciutadans.

Les persones interessades poden enviar les seues fotos fins al 9 de novembre. Les imatges, que han de ser horitzontals, es poden enviar a través de la pàgina de Facebook de la Ciutat de les Arts i les Ciències, o al correu de l'entitat. Està previst que es celebre una presentació del mosaic al Carrer Menor del Museu dels Ciències, on quedarà exposat.

Es tracta d'una de les accions especials que s'han programat amb motiu del XV aniversari del Museu dels Ciències, el proper 13 de novembre. Ahir diumenge va començar la promoció «Passa un dia de diversió en el Museu per 5 euros», de manera que els caps de setmana durant el mes de novembre les entrades tindran el preu únic de 5 euros. També s'ha organitzat una jornada especial el dissabte 21 de novembre amb activitats de lliure accés.