05 de noviembre de 2015
05.11.2015

La música total de Tirant lo Rock

La banda de Vila-real presenta a castelló el nou disc «masas cops» produït pel compositor de El último ke zierre

05.11.2015 | 04:15
La música total de Tirant lo Rock

Tirant lo Blanc és la millor novel·la europea del segle XV. Mario Vargas Llosa va dir de Joanot Martorell que va ser el «primer d'aquella estirp de suplantadors de Déu –Fielding, Balzac, Dickens, Flaubert, Tolstói, Joyce, Faulkner– que pretenen crear en les seues novel·les una realitat total».
Tirant lo Rock és la música total en valencià. La banda de Vila-real presenta demà a la Sala la Burbuja de Castelló el nou disc. Ainoa Ferrer, Pablo Valle, Hector Nebot, Alberto Ballester i Ruben Torner posaran a prova les cançons de Masas cops, àlbum que es va llançar al carrer el passat 20 d´octubre. Temes com Nostàlgia, amb 15.000 reproduccions a Youtube, sonaran per fi en viu per als seguidors del grup.

L´àlbum és el tercer treball de Tirant lo Rock i ha estat produït per Pedro Martínez, baixista i compositor de El Último ke Zierre. De l´enregistrament i la mescla se n´ha fet càrrec Sam Ferrer, com també ho ha fet amb projectes de renom com el d´Auxili o sonoritzant els directes de ZOO. Massa cops compta amb les col·laboracions de Roberto El Feo (cantant de EUKZ), Andrea Roselló de La Kinky Band i Gràcia Valdeolivas. Amb aquest disc Tirant lo Rock piquen a la porta de l´escena rock valenciana que últimament nodreixen grups com Smoking Souls, Mai Mai o Inèrcia.
La banda liderada per Ainoa Ferrer es consolida així com una de les propostes de música en valencià més destacades de les comarques de Castelló. Un estatus que els fa alçar sempre bona expectació per la zona.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine