La Mostra Internacional de Titelles (MIT) a la Vall d´Albaida ha tancat la seua XXXI edició amb 5.500 espectadors, i un balanç positiu. «Hem aconseguit un considerable augment de públic, més de 1.500 persones s´han sumat a les propostes de la MIT, així que estem molt satisfets per la resposta obtinguda», remarca Josep Policarpo, nou director artístic de la Mostra.

Propostes com ara El bosque de Grim, de la que van gaudir més de 400 escolars a Benigànim, o l´exposició interactiva Cambiar la cara, instal·lada a la Plaça Santo Domingo d´Ontinyent i en la que participaren prop de 1.000 persones entre el dissabte i diumenge, o la cloenda de la MIT amb l´espectacle L´Endrapasomnis a un Teatre Echegaray plé en són algunes mostres de l´èxit obtingut.

La direcció també es mostra satisfeta per la col·laboració dels 15 municipis participants en la MIT: Agullent, Aielo de Malferit, Albaida, Atzeneta d´Albaida, Benigànim, Benissoda, Bocairent, Fontanars dels Alforins, Montitxelvo, L´Olleria, Ontinyent, Otos, El Palomar, La Pobla del Duc i Salem.

«Estem molt contents, però anem a replantejar algunes coses de cara al 2016», reconeix Policarpo. «Ens agradaria obrir-nos un poc més al públic valencià, que poguera visitar-nos gent d´altres parts de la Comunitat», avancen des de la direcció artística de la Mostra.