17 de noviembre de 2015
17.11.2015

L'homenatge de Toni Miro a Ovidi arriba a Xirivella

La casa de la cultura acull la mostra d´una trentena d´obres que el pintor d´alcoi va dedicar al seu amic

17.11.2015 | 04:15

Ovidi Montllor reviu a Xirivella. L´exposició d´Antoni Miró s´inaugura esta vesprada a la Casa de la Cultura, on es pot contemplar l´obra que el pintor d´Alcoi va dedicar al seu amic i que ja ha viatjat per moltes localitats valencianes.

La mostra parteix del treball que des de fa anys va començar a fer Miró per homenatjar, recordar i reivindicar la figura de l´artista d´Alcoi, un seguit d´obres gràfiques digitals sobre paper i llenç que mostren diferents expressions d´Ovidi Montllor. La mostra es compon d´una trentena d´obres d´estil pop on el rostre del músic és el protagonista de les majors de les composicions.
El pintor reconeix que la complicitat entre tots dos era infinita i que coincidien en gustos i opinions. Per això no és la primera vegada que Miró busca inspiració en la figura de Montllor. Antoni Miró crea obres carregades de contingut social i inspirades sobretot per la denúncia, la injustícia i la recerca d'una cultura i identitat pròpies. La seua manera de pensar i treballar fan que el seu art coincidisca plenament amb el que també feia Ovidi Montllor a través de la seua música.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine