L'Institut d'Estudis Comarcals del Camp de Túria ha convocat per hui una jornada de reflexió i debat coincidint amb el 25 aniversari. «Des de fa anys vivim un període de canvis econòmics, polítics i socials de gran complexitat, amb incerteses que la llarga crisi econòmica i financera ha aguditzat. Una crisi també política i de valors, de caràcter estructural, exponent d'un canvi d'època», explica l'entitat.

A l'acte està programa una taula rodona amb els alcaldes i alcaldesses del Camp de Túria, després d'una introducció dels professors d'economia de la Universitat de València, Josep Mª Jordàn i Josep Vicent Pitxer, que faran un repàs a la situació del Camp de Túria.

L'Institut d'Estudis Comarcals considera que «és important mirar cap al futur fent èmfasi en el fet que els ajuntaments són actors clau en la configuració i en l'aprofundiment de la democràcia».

La jornada se celebrarà a l'edifici Multiús del Pla de l'Arc, a Llíria, i té previst començar a les 9 del matí, amb l'exposició d'estudis i treballs sobre la comarca.