10 de diciembre de 2015
10.12.2015

Fer pinya pel llibre en valencià

Les editorials Andana, Onada, Perifèric i Sembra uneixen esforços en nadal per segon any per tal de promocionar la lectura en llengua pròpia la col·laboració de llibreries - Puja un 25 % i són seixanta les que participen en el projecte

10.12.2015 | 04:15
Imatge d´arxiu de la Fira del Llibre.

Per segon any consecutiu i sota l´eslògan «Per Nadal regala llibres valencians. Troba´ls en aquesta llibreria», les editorials independents Andana, Onada, Perifèric i Sembra Llibres, han unit esforços per promocionar el llibre i la lectura en valencià durant les festes de Nadal i així fer visible la producció editorial valenciana en la nostra llengua.

La campanya compta amb la col·laboració de 60 llibreries de tot el territori valencià, un 25 % més que la campanya de l´any anterior (48). Una novetat és que s´han adherit establiments d´Alacant.

Amb la nova edició es dona continuïtat a la col·laboració entre editorials i llibreries   per a promocionar el llibre en valencià en Nadal.
Els títols recomanats (dos per editorial) per a regalar aquestes festes i que estaran en llocs destacats en les llibreries són per a totes les edats i butxaques. Els noms són: El fantasma Pixallits, d´Andre Galan i il·lustrat per Luis Demano (Andana); Tirant, basat en la novel·la de Joanot Martorell (Andana); Quan xiula l´avi, de César Barceló i Clara Berenguer (Onada); La paciència del minotaure, d´Ivan Carbonell Iglesias (Onada); Això era una volta, de Jordi Raül Verdú (Perifèric); L´altra Jo, de Cathy MacPhail (Perifèric); Cantamapes, del col·lectiu Wu Ming (Sembra), i Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula, de Jordi Tormo (Sembra).

Les llibreries col·laboradores amb la campanya són: 80 Mundos, Rico, El Doncel (Alacant); Exlibris, Llorens (Alcoi); l´Esplai (l´Alcúdia); l´Escala (l´Alfàs del Pi); Samaruc (Algemesí); Lloret, Mascarat (Altea); 35 formiguetes (Alzira); La Traca (Benimaclet); Argot, Babel, Remolins (Castelló de la Plana); Miralles (Cocentaina); Mediterrani (Crevillent); Montaner (l´Eliana); Mikado, Santos, Séneca (Elx); Ambra, Gavina (Gandia); Plumier (Ibi); Shalakabula (Mislata); Manuel Sala (Mutxamel); La Faràndula, Noveldense (Novelda); Gabriel Miró (La Nucia); La Fona (Oliva); Amics (Onda); Avenida (Onil); La Llibreria (Ontinyent); Es. Lector Nobel (Oriola); La Moixeranga (Paiporta); El Puerto (Port de Sagunt); Llum de lluna (Quart de Poblet); Rei En Jaume (Rafelbunyol); El Petit Lector (S. Vicent Raspeig); L´Eixam (Tavernes Blanques); Botafocs (Torrent ); 3i4, Babel, Bernat Fenollar, El Cresol, 35 formiguetes, Gaia, Intertécnica, Universitat, Leo, Leolo, Primado, Railowsky, Ramon Llull, Tam Tam, Tirant lo Blanch, Viridiana (València), i La Costera (Xàtiva).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine