Els pronòstics es van acomplir. El grup de teatre K-Lidoscopi de Cullera arribava a la cerimònia de lliurament de premis del Vila de Mislata amb cinc nominacions i es va emportar tres premis. La companyia de la Ribera, nascuda el 2014, va ser la gran triumfadora de la nit, amb el primer premi en la categoria de millor espectacle i, per tant, el màxim guardó del concurs de teatre en valencià de Mislata, dotat amb 3.000€.

El premi a la millor actriu se'l van emportar el conjunt d'actrius de K-Lidoscopi: Ruth Falcó, Carol Romero, Rosanna Vidal, Encarna Sanfélix i Puri Fariza. A més, també va pujar a l'escenari del Centre Cultural de Mislata Juanfran Sáez, per a arreplegar el guardó de millor direcció.

L'altra favorita a tenor de les nominacions -sis- prèvies a la cerimònia, la companyia Assaig-Teatre de València, es va emportar el segon premi. La representació de Questi fantasmi!, una versió lliure de la comèdia d'Eduardo De Filippo, va merèixer a ulls del jurat la medalla de plata del Vila de Mislata. A més, el grup de teatre de la Universitat de València va guanyar també el premi «Nemesio Batres» a la millor estètica de conjunt. El podi el va completar el grup Kauen-Teatre de l'Eliana, que només optava a una categoria, la més important, la de millor espectacle, i es van emportar el tercer premi.

La resta de categories van estar bastant repartides. El premi a Millor Actor va ser per a Carlos Flores, d´Aiguamar Teatre, de Gandia, companyia que també es va imposar en el premi «Maties Ruiz» a la correcció en l'ús de la llengua i la dicció, amb la seua representació de l'obra Trio Faraona.

El premi a la millor actriu de repartiment va ser para Aitana Bueno, del grup Laspontània-Teatre de València, per la seua actuació en Llar, dolça llar. La companyia es va emportar també l´accésit al millor espectacle. Ivan Miralles, del grup Passeig-Teatre de Cullera, se´n va anar a casa amb el premi a millor actor de repartiment.

El premi de l'espectador del XXXIII Vila de Mislata va ser lliurat a la companyia Pànic-Escènic, de València per la representació de l'obra Ton sexe... mon sexe.