El Món canta davant d´un bressol de l'Orfeó Universitari de València, és un dels programes nadalencs de més tradició al Palau de la Música. Un concert que cada 23 de desembre reunix tant als orfeonistes en actiu com aquells que ho han sigut al llarg de la trajectòria artística de la coral. Hui torna este programa a la Sala Iturbi en el que sota la direcció del seu titular Francesc Valldecabres i amb l´organista Carlos García Bernalt, el públic escoltarà una selecció de tradicionals nadales i de música sacra de compositors britànics i americans, entre els quals destaquen Bernstein, Britten i Elgar.

En la primera meitat els coralistes cantaran obres como ara Psalm 150 -Ahymn to the Virgin i Jubila´t Deo de Benjamin Britten, Ave verum corpus d'Edwar Elgar, Psalm 23 and 2 vs. 1-4 de Leonarn Bernstein, Ubi Càritas de Paul Mealor, Sure on this shining night - O magnum mysterium de Mort-ne Lauridsen i A Gallery Carol de John Gardner.

En la segona part interpretaran We three Kings of Orient are de John Henry Hopkins, I´m gonna sing d'André van Ryckeghem, Follow that star de Peter Gritton, l'espiritual Oh happy day d'Edwin R. Hawkins, i les nadales Los reyes magos de Santiago Vera, Hacia Belén va una burra de José L. Blasco, Fum, fum, fum d'Ernest Cervera, Una pandereta suena de José L. Blasco i altres obres de Pau de Luis.

L'Orfeó Universitari de València va ser fundat en 1947 per Jesús Ribera Faig i és l'agrupació universitària més antiga d'Espanya. Ha realitzat gires per Europa, Estats Units, Índia, Filipines i Xina.