La sala Lametro de l'estació de Colón de Metrovalencia acull hui el photocall de la saga Skywalker en la qual totes les persones que visiten el recinte podran traure's fotos amb els personatges de la Guerra de les Galàxies.

A partir de les 16.30 hores es durà a terme l'exposició del pintor i caricaturista Víctor G. Prats, qui presentarà una selecció de les seues millors obres relacionades en la seua coneguda exposició Star W-Arts. El conegut artista eldenc donarà una classe magistral i signarà les seues làmines als assistents.

Les dues activitats s'emmarquen en l'agenda d'actes de l'exposició multidisciplinària Prop Art, organitzada pel col·lectiu Awesome Props, que reuneix artistes de diferents disciplines com l'escultura, la pintura, la fotografia o el cinema. La mostra, que estarà oberta al públic en Lametro fins al 9 de gener, ret homenatge al cinema fantàstic de l'era moderna.

L'exposició compta amb 25 figures a grandària natural de personatges de Star Wars com Kylo Ren, Darth Maul, Babau Fett, Han Solament en Carbonita, Dengar, Stormtrooper Comandant i Wicket); Els Venjadors (Iron Man, Black Widow, Hawkeye i Miss Marvel); Kick-Ass (KICK-ASS i Hit Girl); Teenage Mutant Ninja Turtles (Raphael); Predator (Predator); Terminator (T-600); The Babadook (Mr. Babadook i Llibre de Babadook); i Joc de Trons (Guàrdia de la Nit en tron de Invernalia i Taula amb mapa de Ponent).

Aquestes figures estan acompanyades per diverses escenografies seleccionades i nombrosos objectes d´utensilis i atrezzo basats en les produccions cinematogràfiques més representatives del gènere.

En la mostra participen, a més de Víctor G. Prats, la jove artista experimental i il·lustradora Shaun Elay qui presentarà la seua exposició Phobophobia; l'autor del llibre Hereus de la Guerra de les Galàxies José Gracia; i el realitzador i músic valencià guionista, director de Mi sangre i actual actor de doblatge de conegudes produccions d'actualitat com Slow West, Tato Escriche.