La Beneficència tornarà hui a omplir-se de música Feretes i cançonetes, amb Pep Gimeno Botifarra, Dani Miquel, Xavi Sarrià, Lluerna Teatre, Auxili, Aspencat, Borja Penalva i Mireia Vives, Atupa, Trobadorets, The Penguins, Almudena i els seus contes amb acordió, Clara i Ovidi Twins.

Un festival produït per Cercavila, una cooperativa amb una llarga trajectòria en la producció i la gestió d'esdeveniments tradicionals valencians i artístics, Feretes i Cançonetes!, va inundar ahir els patis del centre cultural La Beneficència amb una trobada de música i alegria per als més xicotets de la casa. Una festa sonora, que continua este diumenge i en la qual centenars de xiquets i xiquetes gaudiran de música en valencià, tallers de jocs, muixerangas, circ i concursos de dibuix.

La programació de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València en el Centre Cultural La Beneficència serà especial amb motiu del Nadal amb tot tipus d'activitats, festes i tallers fins al dia 6 de gener. Les activitats van començar ahir amb el taller infantil «Fem una marioneta i després representem un conte». Una activitat prevista també pels dies 29, 30 i 31 de desembre i 2, 3,5 i 6 de gener.

El taller vol estimular la capacitat de joc i la creativitat dels més xicotets a través dels titelles. En un primer moment construiran una marioneta utilitzant materials diversos i després representaran un conte on podran manipular i donar vida als titelles: fabricació, locomotivitat i imaginació a parts iguals en una activitat pensada i realitzada per la companyia «Contes per al nou mil·lenni».

Passen i vegen!

A més, la Fira de les Meravelles del Circ del Gran Fele també estarà en la Beneficència durant el 29, 30 i 31 de desembre i el 2, 3,5 i 6 de gener de 10 a 14 hores. Aquesta activitat familiar recupera les atraccions habituals que hi havia fa un segle. Atraccions inspirades en el Circ del 1900 que ens submergiran en un entorn màgic i divertit en què gaudir amb els cavallets o el menjaboles. Una fira en el que la realitat i l'impossible van agafats de la mà.