El Jimmy Glass ofereix hui el seu tradicional concert especial de Nadal, amb The Kids llaure Alright, una sessió en la qual el saxofonista de projecció internacional Perico Sambeat selecciona a un grup de joves músics de les noves generacions del jazz valencià per a oferir una nit carregada d'improvisació i sorpreses.

El concert donarà al públic l'oportunitat per a comprovar el bon estat de la pedrera jazzística amb el pianista de Badalona Toni Saigi, el trompetista d'Altea Pepe Zaragoza, el contrabaixista valencià Miquel Álvarez i el baterista castellonenc Tico Porcar.

El saxofonista valencià Perico Sambeat té més de vint discos com a capdavanter i més de cent en col·laboració amb destacades estels internacionals com Brad Mehldau, Kurt Rosenwinkel, Tete Montoliú, Michael Brecker, Pat Metheny, Jeff Ballard, Chano Domínguez, Dave Douglas, George Colligan, Dave Kikoski, Javier Pujol o Mark Miralta, entre moltes altres.

Perico Sambeat és considerat com un dels grans músics de jazz espanyols. S´ha guanyat a pols un enorme prestigi per la seua extraordinària carrera professional, tant dins com fora d'Espanya. Amb més de 20 anys de trajectòria professional, Perico Sambeat és el saxofonista espanyol de major projecció internacional. Amb una forta base clàssica, va iniciar els seus estudis de música moderna en el Taller de Músics de Barcelona on va tenir mestres de la talla de Zé Eduardo. En 1991 es va traslladar a Nova York on va ingressar en la New School. Allí va tocar amb mestres com Lee Konitz, Jimmy Cobb o Joe Chambers.