VerdCel estrena disc en memòria d´Ovidi Montllor

«Del cor a les mans» és un treball molt personal del grup alcoià, que compta amb companyia del públic amb un espectacle en directe enregistrat durant trenta concerts

03.01.2016 | 04:15
VerdCel estrena disc en memòria d´Ovidi Montllor
VerdCel estrena disc en memòria d´Ovidi Montllor

«Celebrem que ha estat entre nosaltres, festegem la seua obra, la seua forma de fer, la coherència, les contradiccions, la sort que ens regalara tot això i més». Així expressa el grup musical VerdCel la passió pel músic alcoià Ovidi Montllor, físicament cristal·litzada ara en Del cor a les mans, un CD i DVD enregistrat en directe.
Reviscolar l´obra d´Ovidi és una constant en el camí del cantant Alfons Olmo „també d´Alcoi„, una motivació sempre extraordinària que li propícia un fort impuls des de dins per cantar la seua música. Ara, vint anys després de la mort d´Ovidi, VerdCel fa la seua aportació a la seua memòria per a oferir un treball molt personal, en companyia del públic, amb un espectacle durant sis mesos i trenta concerts arreu de l´Estat.
«Del cor a les mans és un tribut per sentir el batec del què som, de les generacions que ens han vist créixer, de l´entorn que hem viscut, brindant-ho tot plegat a mans besades als qui ja hi són i als qui vindran», expliquen des de VerdCel.
VerdCel es suma així als homenatges que durant aquest vint aniversari des que el cantant se´n va anar «de vacances» s´estan fent per representants de la música, la política i de la cultura valenciana.
Aquest CD i DVD, publicat per Temps Record, es va enregistrar en directe el 12 de setembre de l´any passat a l´Espai d´Art Tinta Roja (Barcelona) i l´edició es va finançar gràcies a les aportaciones de mecenes a través d´una plataforma que es va tancar el 23 del mes de desembre.
En aquest treball s´hi sumen la percepció més actual sobre aquest mestre de la música i oracle, la connexió dels seus versos i cançons amb el moment present, la força i la vitalitat perennes que desprenen, un primer espectacle íntegre d´Ovidi que el grup li va fer fa més de deu anys (Des d´hom fins el món) i algunes versions que han anat acompanyant-los aquests darrers temps.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine