03 de enero de 2016
03.01.2016

VerdCel estrena disc en memòria d'Ovidi Montllor

«Del cor a les mans» és un treball molt personal del grup alcoià, que compta amb companyia del públic amb un espectacle en directe enregistrat durant trenta concerts

03.01.2016 | 04:15
VerdCel estrena disc en memòria d'Ovidi Montllor

«Celebrem que ha estat entre nosaltres, festegem la seua obra, la seua forma de fer, la coherència, les contradiccions, la sort que ens regalara tot això i més». Així expressa el grup musical VerdCel la passió pel músic alcoià Ovidi Montllor, físicament cristal·litzada ara en Del cor a les mans, un CD i DVD enregistrat en directe.
Reviscolar l´obra d´Ovidi és una constant en el camí del cantant Alfons Olmo „també d´Alcoi„, una motivació sempre extraordinària que li propícia un fort impuls des de dins per cantar la seua música. Ara, vint anys després de la mort d´Ovidi, VerdCel fa la seua aportació a la seua memòria per a oferir un treball molt personal, en companyia del públic, amb un espectacle durant sis mesos i trenta concerts arreu de l´Estat.
«Del cor a les mans és un tribut per sentir el batec del què som, de les generacions que ens han vist créixer, de l´entorn que hem viscut, brindant-ho tot plegat a mans besades als qui ja hi són i als qui vindran», expliquen des de VerdCel.
VerdCel es suma així als homenatges que durant aquest vint aniversari des que el cantant se´n va anar «de vacances» s´estan fent per representants de la música, la política i de la cultura valenciana.
Aquest CD i DVD, publicat per Temps Record, es va enregistrar en directe el 12 de setembre de l´any passat a l´Espai d´Art Tinta Roja (Barcelona) i l´edició es va finançar gràcies a les aportaciones de mecenes a través d´una plataforma que es va tancar el 23 del mes de desembre.
En aquest treball s´hi sumen la percepció més actual sobre aquest mestre de la música i oracle, la connexió dels seus versos i cançons amb el moment present, la força i la vitalitat perennes que desprenen, un primer espectacle íntegre d´Ovidi que el grup li va fer fa més de deu anys (Des d´hom fins el món) i algunes versions que han anat acompanyant-los aquests darrers temps.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine