07 de enero de 2016
07.01.2016

Clàssics per a commemorar els dos anys de Microteatre

L´espai cultural de la capital celebra el seu aniversari amb la reposició d´algunes de les obres més destacades que ha programat inclou títols també per al públic infantil

07.01.2016 | 04:15
Clàssics per a commemorar els dos anys de Microteatre

Microteatre València fa enguany dos anys d´existència i, amb el desig de commemorar el seu aniversari, ha fet una selecció de les obres més interessants de les temporades 2014 i 2015 per a tornar a oferir-les al públic.

Actualment, Microteatre València està immers en la seua tercera temporada. Durant el darrer any, les seues sales han acollit multitud d´històries i d´exposicions que tornen des de hui fins al 31 de gener.

«Volem commemorar el nostre aniversari amb la reposició de les propostes més interesants per a què el públic puga tornar a gaudir», expliquen des de Microteatre València.

De dijous a diumenge proposen quatre obres per a la sessió de la vesprada: Salomé, de Jaume Nieto i JM Parralejo; All the way, de Miguel Ángel González; Speed Dating, de Josevi Garcia Herrero, i La gallina asesina, de Sergio Escolano. La sessió de la nit recupera també quatre obres: Pronto llegará, de Julián Salguero; Romeo y Julieta, de Nacho López; Un poquito más amable, de Víctor Sánchez, i Vidas gananciales, de Vanessa Gradolí. Per a la sessió familiar (dissabtes de vesprada i diumenges de matí) aposten per: Mamá, papá ¿y qué es una fobia?, de Mado Vidal; Romeo y Julieta, de Rut Calleja, i MicroMagia, amb SeluXL. Tres obres dedicades a un públic infantil.

A més, també durant el mes de gener, Microteatre València recupera quatre exposicions. Així, trauen la pols a una mostra del treball de artistes que han exposat el seu art en l´espai de Microteatre durant la darrera temporada, en una exposició conjunta i amb diferents tipus d´art.
Acollirà un total de cinc disciplines diferent. Entre Medias, una exposició fotogràfica de Rocío Doménech; la mostra de pintura Rostros, de Marietta Giner; Outside Inside, de Mireia Soto amb una combinació de pintura i fotografia; En la boca del lobo, amb il·lustracions de Micrito Dul, i Microdibujos, de Joan Lorca.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine