Fundació Bancaixa ofereix divendres que ve un concert gratuït del jove pianista valencià Rubén Taló, considerat com un dels pianistes amb major projecció internacional de la seua generació. El repertori estarà integrat per obres de Scarlatti, Beethoven, Chopin, Debussy i Erkoreka, representatives de l'evolució de la música per a piano des del segle XVIII fins a l'actualitat.

Rubén Taló, nascut a València, conta ja amb una trajectòria musical avalada per les seues més de deu primers premis com a solista en diversos concursos internacionals de piano. En l'actualitat està completant la seua formació sota la direcció del famós mestre Leonid Margarius en l'Acadèmia Pianistica Internazionale d´Imola (Itàlia), l'escola d'alt rendiment més prestigiosa d'Europa.

Rubén Taló ha aconseguit ser el primer espanyol acceptat en aquesta institució des de la seua creació (1989) i l'únic espanyol graduat per aquesta escola, després d'haver-se format durant cinc anys. El pianista valencià va començar la seua formació musical en el Conservatori José Iturbi de València als 12 anys.