12 de enero de 2016
12.01.2016

El Musical estrena a València la versió teatral dels «Marits i mullers» de Woody Allen

11.01.2016 | 20:27

El Teatre El Musical (TEM) de València estrenarà este dissabte l'adaptació teatral de la comèdia Marits i mullers de Woody Allen (1992) amb un muntatge que ha congregat a més de 25.000 espectadors a la sala Villarrorl de Barcelona, on ha estat quatre mesos en cartellera.

L'obra es representarà al TEM este cap de setmana en dos úniques funcions. Marits i mullers porta a l'escena teatral una comèdia dramàtica d'Allen que s'endinsa en els conflictes conjugals amb una visió «crua i amb molt humor», interpretada per Andreu Benito, Joan Carreras, Mónica Glaenzel, Sandra Monclús, Mar Ulldemolins i Lluís Villanueva, i dirigida per Àlex Rigola.

La trama arranca quan Andreu i la seua dona Rosa s'assabenten que els seus millors amics han decidit separar-se, després del que ells també començaran a plantejar-se la seua relació. Per a l'organització, este guió «està considerat com un dels més brillants» en la carrera del prolífic director nord-americà i «dissecciona les relacions de parella amb tanta filosofia com humor».

L'estrena de l'obra a València, este dissabte, tindrà la visita del director de l'adaptació al TEM a la primera parada de la seua gira per Espanya. Rigola ha estat director de la secció de teatre de la Biennal de Venècia (Itàlia) entre 2010 i 2015 i ha dirigit el Teatre Lliure de Barcelona durant 8 temporades.

A més, este director va estrenar la mateixa versió de Maridos y mujeres d'Allen en castellà i amb un altre repartiment al teatre de l'Abadia de Madrid en 2013. El seu últim treball és El público, de Federico García Lorca.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine