La companyia valenciana Perros Daneses porta a l'escenari de La Rambleta els versos del poeta Vicent Andrés Estellés en un emocionant muntatge que reuneix literatura i expressió corporal. Serà l'útima oportunitat de veure esta emocionant obra a la ciutat de València.

La jove companyia valenciana atorga una nova vida als versos de l'escriptor i periodista de Burjassot. Un entre tants és el seu particular homenatge a una de les figures més reivindicatives de la llengua i cultura valenciana.

Gonzalo Azcona i Javier Sahuquillo proposen una dramatúrgia que combina el teatre amb la poesia, utilitzant l'expressió corporal per a donar vida a les paraules del poeta valencià. Passatges biogràfics, versos i història s'uneixen en una posada en escena imaginativa, amb un fort component visual.

Els cossos i moviments dels actors Pau Gregori, Santiago Martínez, Laura Sanchis, Diego Ramírez i Paloma Villardepablo ofereixen nous matisos i potencien l'expressivitat dels poemes en una original peça en què els versos d'Estellés es fan corporis, trobant sobre les taules una nova veu, diferent de la que ofereix la lectura silenciosa dels seus llibres.