L´Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) ha convocat sis beques de formació i perfeccionament a desenvolupar en els departaments de Biblioteca, Gestió Administrativa, Gestió Econòmica, Activitats Culturals, Didàctica i Comunicació i Xarxes Socials del museu.

L'objectiu d'aquestes beques és oferir una experiència professional en el camp artístic i museístic en el departament més concorde a la formació i interés de cada candidat, informa l'entitat cultural en un comunicat.

Durant les pràctiques, els estudiants podran participar en diferents projectes de l´IVAM, conéixer les diferents àrees de la gestió museística i complementar la seua experiència amb els equips tècnics del museu. Aquestes sis beques tindran una duració d´un any a partir de la seua adjudicació i compten amb una ajuda econòmica de 1.000 euros cadascuna.

Menors de 35 anys

Els requisits dels aspirants són estar en possessió del títol oficial universitari o equivalent exigit en la convocatòria, no ser major de 35 anys i no haver sigut beneficiari de beques de pràctiques professionals en la Generalitat Valenciana per un període igual o superior a 36 mesos.

La sol·licitud pot presentar-se en les oficines de l´IVAM o per correu electrònic. La comissió de les beques valorarà els mèrits al·legats d'acord amb la informació obtinguda dels currículums i els candidats de cada especialitat que obtinguen la millor puntuació seran convocats per una entrevista.