Mai Mai han avançat una altra de les cançons que composaran el seu EP d'enguany. Després de publicar Cançó d'octubre fa quasi tres mesos, amb la que presentaven el seu nou so i la nova formació de trio, la banda valenciana mostra una altra de les cançons que formaran el seu segon EP. '

Dolça força també arriba en format videoclip (prompte estarà a Bandcamp, Spotify i iTunes) i com és habitual ha sigut produït per Mario Sancho i dirigit per Pau Berga (vocalista i guitarrista respectivament). El nou tema també ha estat enregistrat a Globo Estudio amb Tono Hurtado, productor de capçalera del grup.

La formació valenciana ha anunciat que la publicació de l'EP previst per a febrer es retrassarà al mes de març, i que no el llançaran sota el paraigües del segell que ha publicat els seus dos primers treballs Flor y Nata Records. Tot i això, no s'haura esperar massa per escoltar més de Mai Mai, ja que confirmen que avançaran un tercer single a finals de febrer.

Però Dolça força no ve sola. Arriba amb un nou videoclip de Mai Mai sota el braç. El guitarrista i director de la peça, Pau Berga, explica que el tema «és un homenatge a la música, a tot el que ens ha donat i ens dóna, i a tots i totes les que ens segueixen i donen suport».

Per això la banda va fer una crida als seus seguidors i cercle més proper, amb la intenció de fer el clip «un poc més de tots».