Medusa Sunbeach Festival ha fet públic la segona ronda de confirmacions per a la seua pròxima edició (Platja de Cullera, del 12 al 14 agost), amb una bateria d'artistes que embarcaran als festivaleros en un viatge en el temps als sons dance que van triomfar en els anys 90 i principis de 2000.

Els amants de la música Remember tindran el seu propi espai en Medusa 2016, un escenari pel qual passaran algunes de les estrelles més rutilants d'aquest gènere nostàlgic que sempre triomfa entre el públic valencià, que tan intensament va viure.

Alice Deejay, Clublanders, Jimmy The Sound, Klubbheads i Tony Atomic són l'avanç del que sonarà a l'Àrea Remember. Una llista que es completa amb Alex Trackone & Dj Napo, Javi Boss, Miguel Serna, Kike Jaén, Jose Conca, Buenri i Alfredo Pareja.

En l'edició de 2015, l'Àrea Remember es va situar en una enorme carpa en una de les zones del recinte més properes a l'arena de la Platja de Cullera i va resultar un rotund èxit.

Aquest gènere musical atrau un públic molt entés en música electrònica, d'edats compreses entre els 28 i els 35 anys i amb ganes de recordar els sons mítics dels anys 90 i 2000, que van marcar la primera joventut de tota una generació, en tot l'arc mediterrani, però també a Madrid i zones de l'interior d'Espanya.

A dia d'hui Medusa ja ha venut prop de 60.000 entrades per a la pròxima edició, la qual cosa equival a uns 20.000 abonaments.

Noves vendes d'abonaments

A causa de la demanda dels fans i a la pressió exercida en les xarxes socials, el festival acaba d'anunciar que aquest mes obrirà una nova finestra de venda el 23 de gener.

Es tractarà d'una sèrie limitada d'1.001 abonaments que eixiran a uns preus a partir de 35 euros.