La Ciutat de les Arts i les Ciències de València inicia el proper 28 de gener una nova edició del cicle de divulgació científica «Ciencia cierta». El programa arranca amb la participació, gràcies a la col·laboració del British Council, del naturalista i explorador John Hemming, que mostrarà al públic com l'Amazònia s'ha convertit en un gegantesc laboratori en què s'han realitzat descobriments centrals en el camp de la biologia.

El programa comptarà amb «conferències mensuals sobre exploració, malalties rares, neurociència, energia o esport amb experts que aportaran claus fiables per a comprendre millor aquests temes i desmuntar tòpics». Les conferències es realitzen en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu dels Ciències i són de lliure accés, prèvia inscripció.

El catedràtic de Fisiologia de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València Federico Pallardó, l'encarregat de continuar les jornades, parlarà el 25 de febrer sobre les malalties rares i els avanços que s'estan duent a terme en el seu tractament.