L'exposició «Els nostres dinosaures», el geni visionari de Nikola Tesla i nous cicles de conferències de divulgació realitzades amb el món universitari i científic seran algunes de les novetats que ha preparat la Ciutat de les Arts i les Ciències per enguany i que formen part de l'oferta que es presenta en la nova edició de la Fira Internacional de Turisme.

«Els nostres dinosaures» reunirà per primera vegada en un mateix espai les principals troballes a la Comunitat Valenciana. Aquesta nova exposició oferirà al visitant un recorregut al llarg de 250 milions d'anys on podrà veure les espècies més impressionants, tan grans com a xicotetes, terrestres i aquàtiques, del Mesozoic, conegut com l'era dels dinosaures.

Al llarg de l'exposició, el públic recorrerà els períodes Triàsic, Juràssic i Cretàcic. La mostra reunirà peces reals i fòssils, rèpliques i maquetes, així com material audiovisual que oferirà una visió de com era el món fa milions d'anys i que els experts han aconseguit reconstruir gràcies també al valuós patrimoni del nostre territori: des de jaciments d´icnites fins a les notables restes d´iguanadòntits en la comarca dels Ports i altres espècies autòctones com a restes de grans sauròpodes i uns altres «dinos».

Nikola Tesla al Museu

A partir de març, està prevista l'exposició «Nikola Tesla. Seu és el futur», de la Fundació Telefònica, que recorre la vida i trajectòria de la figura d'aquest científic i inventor visionari i les seues aportacions al progrés.