21 de enero de 2016
21.01.2016

Solidaritat dansera per Síria

El conservatori professional de dansa celebra una gala solidària amb la delegació d´Acnur València el 14 de febrer

21.01.2016 | 04:15
Els alumnes dels nivells elemental i professional posaran en escena algunes peces curtes.

L´art és una representació de la cultura global i per tant un exemple de solidaritat de primera. Siga per una catàstrofe natural o humana els artistes fan d´altaveus de la consciència col·lectiva.

La comunitat educativa del Conservatori Professional de Dansa de València ha volgut ara fer-se ressò de la situació que estan sofrint milions de persones sirianes que s'han vist obligades a fugir de les seues cases i estan sent protagonistes d'una de les majors crisis humanitàries del nostre temps. Per això, el centre dirigit per Maite Bacete, juntament amb la delegació Acnur València, coordinada per Arancha García, presentarà la seua Gala Solidària Dansadera per Síria.

Una iniciativa que posaran en escena breus mostres acadèmiques i peces curtes de composició i repertori interpretades pels alumnes dels nivells elemental i professional del conservatori i dirigits pels seus respectius professors.

La gala tindrà lloc el diumenge 14 de febrer a les 19.30 a la Sala Iturbi del Palau de la Música. Tots els beneficis de l´acte solidari aniran destinats íntegrament a atendre les necessitats de la població refugiada de Síria.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine