27 de enero de 2016
27.01.2016

«3/105» i «Bikini», entre els millors curts espanyols

El ministeri tria els dos projectes valencians entre els deu que va a promocionar en festivals internacionals

27.01.2016 | 04:15

Els curtmetratges valencians 3/105, d'Avelina Prat i Diego Opazo, i Bikini, d'Oscar Bernácer han sigut inclosos en el catàleg del Ministeri de Cultura amb els millors curtmetratges espanyols de l'any passat per a la seua promoció internacional.
L'Institut de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals (ICAA) ha realitzat un catàleg amb una selecció dels millors curtmetratges espanyols del 2015, amb l'objectiu d'impulsar la seua difusió i presència en els festivals i mercats nacionals i internacionals. La selecció, s'ha realitzat a través d'un comitè proposat per les associacions del sector.
Es tracta d'una iniciativa pionera que en la primera selecció arreplega els títols: 3/105, Bikini, El Corredor, Los Cárpatos, Muebles Aldeguer, Sangre de Unicornio, Ser e voltar, Soy tan feliz, Todo un futuro juntos i Viaje a pies.
La selecció és una mostra dels millors curts espanyols. El festival internacional de curts de Clermont Ferrand a França, que tindrà lloc del 5 al 13 de febrer, serà el marc triat per a presentar-los, aprofitant que Espanya comptarà amb un stand.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine