01 de febrero de 2016
01.02.2016

El festival d'art «10 Sentidos» torna a València per a descobrir els secrets de la ment humana

01.02.2016 | 04:15

«El caos» és el lema sobre el qual girarà el Festival 10 Sentidos, que torna enguany amb una cinquena edició a València amb la què el festival ha volgut reinventar-se i reformular-se per a «assentar-nos com una cita imprescindible en el panorama nacional de les arts». El certamen canvia de dates i guanya dies, propostes i seus per a aconseguir al major nombre de públic i atendre totes les disciplines i sensibilitats.
El festival es desenvoluparà durant un mes, del 19 de maig al 19 de juny, i tindrà com a tema principal la bogeria. La programació d'aquesta edició s'ha dissenyat amb la idea de visibilitzar els secrets de la ment humana.
«Totes les bogeries tenen lloc en aquest festival. I lluitar contra l'estigma d'els qui les pateixen és el nostre propòsit en aquesta ocasió», expliquen des del festival. Dansa, teatre, cinema, música i art es trobaran en aquesta cita que va nàixer en 2011. Companyies nacionals e internacionals com Jeròme Bel, Roger Bernat, Candoco Dance Company i Rocío Molina, entre altres, mostraran els seus últims treballs.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine