La temporada dels directes de la Royal Opera House en pantalla de cinema torna a l´Auditori de Torrent amb un dels més famosos melodrames de l´òpera, la tràgica obra de passió de Verdi, La Traviata. Demà a les 19.45, l´Auditori de Torrent acollirà aquesta obra mestra en directe des de l´escenari de l´emblemàtica Royal Opera House de Londres.

La fastuosa producció pren l´indulgent remolí social del segle XIX a París com a escenari per a narrar la història de la cortesana Violetta Valéry, basada en la vida real de Marie Duplessis, que va morir en 1847 amb tan sols 23 anys. Violetta porta una vida acomodada pròpia d´una cortesana, però un fosc entramat emergeix després de conéixer a l´amor de la seua vida i la jove parella és allunyada per força als voltants de París.

Les cèlebres partitures de Verdi, que ocupen un paper fonamental en el melodrama italià, oscil·len des del clima festiu amb el qual comença el primer acte que comprén el famós Brindis, a l´afligida Parigi, o cara en la qual els amants commovedorament imaginen una vida que mai serà seua.

La Traviata, considerada com una de les produccions més elegants i populars de la Royal Opera House amb el muntatge de Richard Eyre, compta amb una posada en escena de vestits opulents i majestuosos salons de ball. Yves Abel serà l´encarregat de dirigir aquesta òpera, interpretada per un càsting de primera línia amb Venera Gimadieva i Samir Pirgu que donaran vida als joves amants.