L'associació Plataforma Valencianista (PLV) lliurarà demà el seu premi Senyera 2016 a l'empresari Vicente González-Lizondo Sánchez (fill del polític de mateix nom). El guardó li serà atorgat en l'acte de celebració del tercer aniversari de l'entitat en l'Espai Sequer Lo Blanch d'Alboraia.

Polítics tant de les Corts Valencianes com regidors de diferents municipis han confirmat l'assitència al sopar, segons informa la plataforma, així com representants d'entitats culturals, cíviques, socials i esportives.

La PLV va anunciar ahir que farà esment i tindrà un record especial per al pare del premiat, que va ser president d'Unió Valenciana, Vicente González Lizondo.

En desembre de 2016 es compliran 20 anys de la seua mort, «deixant el nostre poble orfe d'un gran polític honrat i generós que va buscar el millor per a la Comunitat Valenciana sense esperar gens a canvi», afirma l'entitat valencianista.

Per a l'acte de demà han donat el seu suport i han donat llibres i productes valencians institucions com la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, Lo Rat Penat, Ateneu Mercantil, l'Associació d´Escriptors Aellva, Foment de les Lletres Valencianes-Oronella i Amics de González Lizondo, entre altres.