12 de febrero de 2016
12.02.2016

Russafa puja l'art als balcons

Els veïns cedeixen durant el carnestoltes les seues cases per a què músics i actors ofereixen actuacions - Més de cinquanta terrasses estaran decorades tot el mes

12.02.2016 | 04:15
Russafa puja l'art als balcons

És el segon any que A les balconades va un pas més enllà en la seua proposta d'ocupar les façanes del barri. Cada veí pot oferir la seua casa a una borsa de l'associació que organitza l'esdeveniment o oferir-li directament a un creatiu. Perquè eixa és la tercera pota del carnestoltes penjant de Russafa, la més antiga: les mateixes terrasses decorades amb diferents motius, utilitzats com a element de denúncia o artístic, per associacions o qualsevol que tinga una idea per a pujar-la a les finques baixes del barri.

Enguany, apunta Sánchez, hi ha més de cinquanta balconades en la llista per a exposar propostes artístiques o reivindicatives i, més enllà de les actuacions de músics i actors, entre setmana es realitzen visites guiades pels carrers, explicant els diferents elements que acoloreixen el barri. «Estem tenint problemes hui amb el vent, se'ns vola tot», comenta el mateix Sánchez, qui apunta al fet que la gent que passa baix de les actuacions es queda dies amb el cap tirat cap arrere, mirada al cel, veient als artistes cantar des de la barana. Ara que tenen més permisos per a dur a terme el carnestoltes, anuncia Sánchez, ja no pensen renunciar a les seues actuacions des de l'alt de les cases.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine