Els dies pròxims 19 i 20 de febrer Picassent tornarà a ser l'epicentre de l'humor amb una nova edició —en van 12— del Kafre Teatre. Enguany la cita es compilarà en dos dies amb quatre actuacions, dos en horari de mitjanit i en sessió golfa. «Hem volgut en 48 hores posar tota l'essència i la força del Kafre i a més amb artistes reconeguts, tant dins de les nostres terres, com de fora», apunta Jaume Sobrevela, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Picassent.

El cartell del festival està encapçalat per Miguel Ángel Rodríguez, 'El Sevilla'. L'actor, roquer i showman televisiu presenta «Reflexiones del hombre lengua» (dissabte, 20 de febrer a les 22.30 h), una funció que tindrà pensaments i reflexions, tot davall el prisma surrealista i còmic del cantant de Mojinos Escozíos.

Un dia abans (19 de febrer), a la mateixa hora que 'El Sevilla' i per iniciar el Kafre, la Casa de Cultura acollirà la representació de la companyia italiana de Teatro Necessario, anomenada «Nuova Barberia Carloni». Teatro Necessario arriba després d'actuar per tot Europa, amb uns artistes complets i versàtils que duen 8 anys fent l'obra que es mostrarà a Picassent.

Sessions golfes i kafrebo

El festival també té una part de més proximitat amb un to i ambient més desenfadat. La seu de la Societat Artístico Musical (SAM) acull dos sessions a partir de la mitjanit, en el cas de divendres amb els picassentins, Survivors Produccions, i dissabte, amb Pau Blanco, qui farà un resum dels millors moments kafres en la seua etapa com a humorista.

Els espectacles a la Casa de Cultura tenen un preu de 10 euros cadascun, mentre que els de la SAM són gratuïts.