20 de febrero de 2016
20.02.2016

L'IES J. Segrelles i l'IES J. de Ribera I passen a la final de la Lliga de debat

L´última jornada celebrada a la Nau va reunir cinc equips competidors formats per 25 estudiants - Hui els vuit grups que s´han classificat participen en la final local i el guanyador representarà les universitats valencianes en la final

20.02.2016 | 04:15
L'IES J. Segrelles i l'IES J. de Ribera I passen a la final de la Lliga de debat

L´última jornada local de la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat celebrada al Centre cultural la Nau ha reunit cinc equips competidors formats per 25 estudiants. Hui els vuit grups que s´han classificat durant esta setmana participen en la final local. L´equip guanyador representarà les universitats valencianes en la final absoluta.

L´IES J. Segrelles d´Albaida i l'IES Josep de Ribera grup I de Xàtiva són els equips que superen la quarta jornada local eliminatòria de la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat, organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives, que ha reunit cinc equips formats per 25 estudiants.

En el debat d´ahir al Centre cultural la Nau – Universitat de València han participat els centres educatius IES Josep de Ribera grup I i II de Xàtiva, l´IES Montdúver de Xeraco, l´IES Enric Valor de Silla, l´IES J. Segrelles d´Albaida.

Hui els grups que s´han classificat durant els quatre dies que ha durat la fase local de la demarcació Universitat de València i la Universitat Politècnica de València desenvoluparan un debat, l´equip guanyador del qual representarà les universitats valencianes en la final absoluta, que se celebrarà el 29 i 30 d´abril a la Universitat Politècnica de València.

El jurat ha estat format per la representant d´Escola Valenciana, Paulina Ribera, i els representants de la Universitat de València, Marga Landete i Germà Llàcer.

Els grups que hui participen en la final local de les universitats valencianes són: l´IES Albal, l´IES Xest, l´IES Pou Clar d´Ontinyent, l´IES Sivera Fonts de Canals, l´IES la Garrigosa de Meliana, l´IES Laurona de Llíria, l´IES Josep de Ribera grup I de Xàtiva i l´IES J. Segrelles d´Albaida. L´acte tindrà lloc al Centre Cultural la Nau a les 9´30 hores.

Debat a Castelló
La Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I de Castelló és el marc on se celebra la fase local de la Lliga de debat de Secundària i Batxillerat entre els centres docents adscrits a aquesta universitat.

Des de les 8´30 hores i fins a les 18 hores estan convocats els sis equips participants: l´IES Miquel Peris del Grau de Castelló, l´IES Cova Santa de Sogorb, els dos grups de l´IES J.B. Porcar de Castelló de la Plana, l´IES Xèrica de Viver i SES Benassal (IES Vall d´Alba). La Universitat Jaume I de Castelló desenvolupa la fase eliminatòria i la final en una mateixa jornada dialèctica.

En primer lloc, es portarà a terme sis debats dels quals el jurat decidirà quins grups concorren a la fase següent. Els quatre equips guanyadors es classificaran per a la semifinal i, arribats a aquest estat de la competició, el jurat designarà els dos grups que s´enfrontaran en la fase final local.

Un total de 30 alumnes participarà en la Lliga de debat corresponent a la demarcació de la Universitat Jaume I de Castelló.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine