El Centre Cultural La Nau acull hui i demà les Jornades: Intervenció social des de les Pràctiques Artístiques. Cultura Inclusiva, en les quals referents en gestió cultural, educació artística, conservació i comunicació abordaran les possibilitats que l´art i la cultura ofereixen per a la intervenció social.

Dos dies de jornades per a aproximar-se a les connexions entre aquests dos àmbits de la mà d´especialistes procedents d´universitats, governs autonòmics, mitjans de comunicació o museus com el Thyssen-Bornemisza.

Les jornades, d´entrada i inscripció gratuïta (l´aforament es va completar fa dues setmanes), seran inaugurades hui per Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València; les directores generals Carmen Amoraga i Helena Ferrando, de Cultura i Patrimoni, i d´Inclusió Social, respectivament, i Fernando Corell, director del Centre Institucions de l´Obra Social La Caixa, entitat que col·labora en l´organització d´aquests actes. La inauguració tindrà lloc a les 16 hores, al Paranimf.