El nou treball discogràfic de Pellikana, Moltes llums, és una altra invitació a l´alegria. El seu tercer àlbum és un gran salt qualitatiu, un canvi notable de rumb musical.

Amb l´ajuda del productor David Rosell (Txarango, Els Catarres, Brams, Dept), que ha pogut treure el millor d´ells mateixos, els seguidors de la banda de Castalla quedaran sorpresos. Ara els vents i el violí guanyen protagonisme en les composicions que partint d´una base situada en el mestissatge, van des de l´energia de ritmes balcànics i llatins fins a diferents estils com ska, reggae, funky o rock.

Una combinació exclusiva que portarà llum al panorama musical valencià.

Moltes llums realitza un viatge que va desde melodies captivadores fins a enèrgics ritmes que no podrem evitar ballar. És possible que els Pellikana facen plorar, riure o fins i tot cridar, però serà sempre amb la finalitat de pintar de colors la vida. La força dels alcoians és innegociable.

La gira

Amb les nombroses col·laboracions, el disc dels Pellikanaha quedat molt sòlid. Al llarg dels 9 talls es pot trobar l´empremta de músics com Èric Vergés i Roser Cruells d´Els Catarres, Gabri Dakidarria (veu a Ella), Mireia Vives (veu a Al poble de les rondalles), David Rosell (guitarra i veu a Moltes llums), Miguel Esteve (trombó a Prim i estirat i Flora Sempere (veu a Prim i estirat).

La gira de presentació del disc, que el grup l'han batejat com a «Il·luminem la foscor Tour», els durà a demà a Castelló, dins del festival d´animació i música de La Magdalena, amb Els Catarres. El dia de Sant Josep estaran a València, amb Herba Negra; mentre que el 23 de març actuaran al Paellas Live d´Alacant, amb Narco, La Pulqueria, Aspencat i Los chicos del maiz.

El 2 d´abril estaran a casa, a La Fábrica de Castalla, sense dubte, un dels concerts de la gira de Pellikana.