03 de marzo de 2016
03.03.2016

Tino Gil&José Luis Granell Quartet actuen al Centre Cultural Bancaixa

03.03.2016 | 04:15

El quartet format per Tino Gil, piano; José Luis Granell, saxo; César Cortés, contrabaix; i Felip Santandreu, bateria actuen demà a les 20.00 h, un concert gratuït que està vinculat a l'exposició València Jazz, que reuneix una selecció de fotografies, cartells i objectes sobre l'eclosió del jazz en la ciutat de València en la dècada dels 80 i els 90. Una mostra que pot visitar-se fins al 8 de maig en el Centre Cultural Bancaixa de València.
El pianista Tino Gil (València) es va formar amb el llegendari pianista Barry Harris, i ha acompanyat a Dave Schnitter, Sean Levitt, Bob Moure, Charles McPherson, Ralph Moore i a una gran quantitat de músics espanyols entre els quals destaquen Perico Sambeat, Antonio Serrano i Jorge Pardo.

José Luis Granell, professor de saxofon i arranjaments de jazz en el Conservatori Superior de Música de València, va ser director de la primera orquestra que es va crear a la Comunitat Valenciana en temps moderns, la Jove Jazz Band de Carcaixent.
El quartet ho completen el *contrabaixista César Cortés, que ha format part de diversos grups de jazz, i el bateria Felip Santandreu, fundador dels grups Jove Jazz Band i Intocablues Band de Carcaixent.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine