A mano és una reivindicació teatral del treball artesanal que es podrà vore a l'escenari del Musical hui i demà. Una història d'amor en què el protagonista és una figura xicoteta de fang a la qual donen vida dos actors a quatre mans en una terrisseria.

Una peça singular de teatre per a tota la família que ha aconseguit l'aplaudiment del públic i la crítica, que l'ha qualificat com «una xicoteta joia teatral, una obra artesanal exquisida». Una obra que ha aconseguit difusió internacional i ha rebut premis en festivals espanyols (Lleida, Feten, Encinart) i estrangers: millor espectacle en Kuss Festival de Marburg (Alemanya) i millor interpretació en Festival valise (Polònia).

La companyia de la Rioja El Patio, fundada per Izaskun Fernández i Julián Sáenz-López, ha creat este espectacle com una peça d'orfebreria, que es val del fang, d'objectes quotidians i d'un espai reduït per explicar una història plena d'emocions i sentiment. Teatre per a tota la família amb un llenguatge original i en xicotet format, que per les seues característiques de visibilitat està limitat a 85 espectadors per funció. Tot el públic estarà ubicat a l'escenari del teatre per poder gaudir d'A mano.