El Palau de la Música s'obri per primera vegada a la cançó d'autor en valencià amb el cicle Cançó, que constarà de sis concerts en la Sala Rodrigo, protagonitzats per músics i cantautors valencians, tal com s´havia compromés l´equip de govern de Joan Ribó.

El cicle s'inicia demà amb els cantautors Joan Amèric i Andreu Valor, que presentaran el seu últim disc i espectacle Co(i)nspiracions. Per a la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, amb cicles com este «volem donar suport als músics valencians i, al mateix temps, oferir altres alternatives musicals que acosten nous públics al Palau».

Segons la regidora, «és molt important que el Palau de la Música siga un referent musical a València i a la Comunitat Valenciana, no solament pel que fa a la música clàssica, sinó també a altres estils musicals».

Feli Ventura i Pau Alabajos

Tots els programes d'este cicle començaran a les 21.00 hores i tenen un preu de 8 euros. En el concert inaugural de demà, el públic podrà veure un espectacle que mostra les cançons de sempre del versàtil Joan Amèric i temes de Valor en forma de duets, intercanvi de repertoris, moments individuals alterns i entrades i eixides a escena.

També participen en el cicle Feliu Ventura amb El Xerramequi i Els Aborígens, amb un homenatge a Ovidi Montllor el 15 d'abril. La següent cita serà el 28 d'abril, amb Tomàs de los Santos i Josep Lluís Notari.

El 21 de maig pujaran a l'escenari Pau Alabajos i Cesk Freixas i en el mes de juny actuaran, el dia 2, Òscar Briz & Tremole: Novembre Elèctric + Hèctor Serra, concloent el cicle el dia 18 amb l'actuació de Gener i Maria Arnal.