11 de marzo de 2016
11.03.2016

La nova aventura d'Auxili

La banda de´Ontinyent publica el seu esperat segon disc 'instants cremant'

11.03.2016 | 04:15
La nova aventura d'Auxili

Auxili té nou disc. Els d´Ontinyent publiquen Instants cremant, el seu esperat segon llarga durada. Un treball que compta amb les col·laboracions de Juantxo Skalari, Dj Jano de La Raíz, Rootsman I de Train to Roots, Andrea Rosselló de La Kinky Band i del mateix productor Sam Ferrer i la seua filla Dolça.

Un llançament que arriba vora tres anys després de la seua primera referència (Dolç Atac , 2013), i en el que apliquen un bagatge al qual sumen l´experiència de Joan Marc Pérez, teclista de La Gossa Sorda que s´incorpora al projecte d´Auxili.

Instants cremant ha sigut masteritzat per Steve Correa als estudis Sage Audio de Nashville (Tennessee, EUA), i gravat, produït i mesclat per Sam Ferrer, productor de capçalera de la banda, als WZ Estudi de Borriol. Ferrer és sense dubte un dels responsables de l´explosió d´una banda del que és a més tècnic de so de directe. Auxili ha explorat noves formes de treball i composició que han propiciat el naixement d´un disc molt més personal i íntim, però també més optimista i versàtil.

Amb Instants cremant, els d´Ontinyent s´aguaiten a una maduresa treballada dia a dia durant vora deu anys de vida. En esta nova referència, Auxili confien en el segell català Propaganda pel Fet!, per embarcar-se en esta nova aventura.
A més, anuncien la imminent publicació de la gira de presentació del nou àlbum, que encetaran el 9 d´abril a València amb La Raíz i ZOO, i que continuaran a Madrid el 15, 16 i 17 d´abril acompanyant a la banda de Gandia en la presentació del seu nou disc.
Auxili estaran també al festival ViñaRock.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine