Una emoció continguda. El Centre Cultural La Nau va acollir dijous l´acte d´homenatge civil a Gonzalo Montiel, director de Gestió Cultural de la Universitat de València, que va morir el passat 26 de desembre.

«Homenatge a Gonzalo Montiel (1968-2015). Memòria i utopia», va tindre la intervenció del rector Esteban Morcillo, qui va presidir l´acte al Paranimf de la Universitat de València. El vice-rector de Cultura, Antonio Ariño, la directora general de Cultura, Carmen Amoraga, i l´alcalde de Sagunt, Francesc Fernandez, van estar a l´acte, on van intervindre la seua dona i també professora de Dret de la UV, Elena Martinez; Nicolás Sanchez professor i amic personal de Gonzalo Montiel; el seu germà Jose Angel Montiel i Daniel Gonzalez Serisola, antic Delegat d´Estudiants de la UV.

Gonzalo Montiel, director de Gestió Cultural de la UV a La Nau, va morir sobtadament a València mentre practicava esport. Havia coordinat el CADE fins a 2011, havia estat professor associat a la Universitat Jaume I de Castelló i era membre del Grup de Recerca Multidisciplinària en Violència de Gènere de la UV.

Com a membre electe del Claustre, Gonzalo Montiel va formar part del Consell de Govern de la Universitat de València en dos períodes, entre el 2002 i el 2006, i entre el 2010 i el 2013. Era llicenciat en Filologia Hispànica i Comunicació Audiovisual, màster en Periodisme i Comunicació, i doctor en Comunicació Audiovisual per la UV.