18 de marzo de 2016
18.03.2016

Els exàmens pels certificats de valencià comencen en maig

Per primera vegada hi haurà proves de grau superior en Bunyol, Sogorb, Oriola i Villena

18.03.2016 | 04:15

La Conselleria d´Educació, Investigació, Cultura i Esport ja té el calendari per a les proves per a l´obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements de valencià que organitza cada any la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.
Les proves de coneixements orals, de grau elemental i els certificats de capacitació tècnica es realitzaran en una única fase. Tot i això, les proves de grau mitjà i de grau superior es realitzaran en dues fases i únicament podran fer la segona fase els aspirants que hagen superat la primera.

El calendari de la prova es dividix en dos períodes, el primer es farà entre els mesos de maig i juny i el segon serà en el mes de novembre. En concret, el 28 de maig i el 5 de novembre es realitzarà les proves de Certificat de Coneixements Orals, de Certificat de Llenguatge Administratiu i la primera fase del Certificat de Grau Mitjà.

El dia 4 de juny i 12 de novembre es farà la prova del Certificat de Grau Elemental i la primera fase de Certificat de Grau Superior. Els dies 11 de juny i 19 de novembre es realitzaran les proves de la segona fase del Certificat de Grau Mitjà i el Certificat de Llenguatge als Mitjans de Comunicació; i finalment, els dies 18 de juny i 26 de novembre es farà la segona fase del Certificat del Grau Superior i el Certificat de Correcció de Textos.

Les proves tindran lloc en Alacant, Alcoi, Alzira, Benidorm, Bunyol, Borriana, Castelló de la Plana, Dénia, Elda, Elx, Gandia, Llíria, Ontinyent, Oriola, Paterna, Sagunt, Sogorb, Sueca, Torrent, València, la Vall d'Uixó, Villena, Vinaròs i Xàtiva.
Els interessats podran presentar les seues sol·licituds entre el 21 de març i el 22 d'abril. Per a això caldrà presentar l'imprés, que estarà en la Conselleria d'Educació, les direccions territorials d'Educació, i en el web de la JQCV.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine