22 de marzo de 2016
22.03.2016

Lo Rat Penat celebra hui el dia de la patrona dels poetes

La regina dels Jocs Florals presidirà l'acte, que tindrà lloc a l'església de Sant Nicolau de València a les 19.45 hores

21.03.2016 | 21:08

Lo Rat Penat celebrarà hui el tradicional acte poètic i musical en honor a la Mare de Deu dels Dolors, patrona dels poetes valencians. L'acte tindrà lloc a partir de les 19.45 hores en l'església de Sant Nicolau de Valéncia.

L'acte estarà presidit per la regina dels Jocs Florals, Bettina Vöhringer, que estarà acompanyada per la seua Cort d'Amor, formada per María Chaqués Vöhringer, Adoración Miravet Sturm, Amparo Ortiz Pavia, Cristina Eulogio Sánchez, Consuelo Salavert Ruiz i Cristina Giner Alberola.

L'apertura i glossa de l'acte la realitzarà Antonio Corbí, vice-rector de la parròquia. Tancarà l'acte Enric Esteve, president de Lo Rat Penat.

En la part poètica, Donís Martin i Albizua, guanyador de la Flor Natural en els últims Jocs Florals, s'ocuparà del preàmbul. Elena Casa, Roser Lacruz, Enrique Almero, Manuel Lagardera, Josep Albert Aymemir, M.ª Jesús Coves i Ampar Cabrera faran les intervencions poètiques.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine