22 de marzo de 2016
22.03.2016

Riba-roja s'apunta als festivals

Els Fadrins 2016 creen el Kçalla Rock, que reunirà a Aspencat, VaDeBo, Traficants de Sucre, Los de Marras i Skatuttipresto

21.03.2016 | 21:08

Riba-roja de Túria acollirà el diumenge 3 d'abril el festival Kçalla Rock amb la participació de cinc grups valencians, entre els quals es troben Aspencat i Los de Marras, dues bandes que han actuat en festivals com el ViñaRock i han realitzat gires per tota Espanya.

Segons ha informat l'organització de l'esdeveniment en un comunicat, aquest festival que se celebrarà en l'esplanada del Centre d'Informació Juvenil (CIJ) del municipi del Camp de Túria marcarà «un abans i un després» en l'oci de la zona.

També estaran en el Kçalla Rock els integrants del grup VaDeBo, que presenten disc, així com Traficants de Sucre i Skatuttipresto, per la qual cosa per als organitzadors aquesta serà «una cita ineludible per als amants del rock i el ska».

Cada any una generació de joves del municipi s'organitza per a animar el poble amb diverses festes. Enguany ha sigut el torn dels nascuts en 1993, que sota el nom de Fadrins 2016 han organitzat ja diversos esdeveniments des d'octubre de l'any passat.

La «coronació» dels Fadrins

Els Fadrins 2016 busquen «coronar-se amb aquest festival» que han definit com «una aposta ferma per un model d'oci alternatiu» a Riba-roja de Túria, i que el seu objectiu és portar a aquest municipi «la millor música rock i ska valenciana» per a muntar un concert «com la cassalla: fort i de la terra».

Les entrades es poden adquirir des de la pàgina de Facebook «Fadrins Dosmilsetze» de forma anticipada i per 9 euros, mentre que si es compren en taquilla el seu preu serà de 15 euros.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine