06 de abril de 2016
06.04.2016

Art viu a Las Naves

Solimán López presenta Harddiskmuseum, un format innovador on un disc dur acull les obres d'artistes

06.04.2016 | 04:15
Art viu a Las Naves

El Harddiskmuseum, «una mostra d'art arriscada i gens convencional albergada en un disc dur» de Solimán López, arriba a les Naus demà. La mostra exhibirà les obres d'artistes com Aram Bartholl, Bosch&Simons, Rubén Tortosa, Hugo Martínez-Tormo i Rosana Antolí.

Es tracta d'una mostra d'art on les obres seran mostrades en una performance que el mateix artista desenvolupa en viu per als assistents a l'esdeveniment.

Solimán López defineix Harddiskmuseum com «un contenidor d'arxius d'art digital únics que pretén revaloritzar el paper de l'arxiu en aquest tipus d'art». Es tracta d'un «espectacle únic» que només es veurà enguany a València i del que l'artista assegura «no hi ha gens igual en el món».

Després de Las Naves, este espectacle visual viatjarà a la «Conferència Internacional d'Art i Tecnologia Technarte», a Bilbao, «un esdeveniment d'altíssim nivell», segons López. Després, Harddiskmuseum es mostrarà en centres d'art de diversos països sud-americans com Brasil, Argentina i Veneçuela.

Durant la sessió en viu, López mostrarà els treballs inclosos en el disc que passen per vídeos, fotografies, animacions, sons, textos i «net art». A més, s'obrirà un debat paral·lel sobre aquest tipus d'art que comptarà amb la presència d'algun dels artistes que participen. Un projecte que impulsa Esatlab, departament d'Innovació de l'Escola Superior d'Art i Tecnologia (Esat)

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine