07 de abril de 2016
07.04.2016

«Mil Pulmons» per fer tremolar tot

El trio Mai Mai estrena el seu treball amb una col?laboració de Carles Caselles (Smoking Souls)

07.04.2016 | 04:15
«Mil Pulmons» per fer tremolar tot

La banda valenciana Mai Mai acaba de presentar el seu segon EP Mil Pulmons. El nou treball arriba per la necessitat del trio de plasmar en cançons la nova formació i la seua renovada sonoritat. Este curta durada està compost pels singles Cançó d'octubre i Dolça força, que Mai Mai ja havia avançat en octubre i gener respectivament, al que es suma el tema que li dóna títol: Mil pulmons. En esta última cançó la banda ha comptat amb la col?laboració de Carles Caselles, vocalista de Smoking Souls, per a facturar un nou himne col?lectiu.

El productor Tono Hurtado torna a comandar el projecte, per al que ha comptat ja amb el seu propi estudi: el Globo Estudio de Massanassa. Allí ha enregistrat el nou material que Mario Sancho, Pau Berga i Pau Belda presenten. La masterització ha estat a càrrec d'Enrique Soriano als estudis Crossfade Mastering de Burjassot. El videoclip de Mil pulmons ha estat autoproduït per la banda, i s'ha gravat a les instal?lacions de RTVV.

Entre les imatges, es troba els rostres dels vocalistes de diferents grups valencians que ajuden

a traslladar el missatge de la cançó. Smoking Souls, Mafalda, Laverge, Aspencat, La Raíz, ZOO, Pau Alabajos, Gener, Xavi Sarrià (Obrint Pas), Auxili, Vadebo, Mireia Vives i Funkiwis són les bandes i artistes que donen vida amb Mai Mai al relat de Mil Pulmons: la música com a aglutinadora dels joves valencians.

«Mil Pulmons» en directe

Amb motiu de l'eixida al carrer de Mil Pulmons, Mai Mai ha posat en

marxa el #MilPulmons Tour. La presentació oficial serà a València el

pròxim 21 d'abril a la sala Matisse, on Mai Mai estaran acompanyats pels almeriencs Nixon. La gira continuarà a Benissa (26 d'abril), Madrid (28 d'abril), Barcelona (30 d'abril) i Castelló (20 de maig).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine