15 de abril de 2016
15.04.2016

Feliu Ventura, El Xerramequi i Els Aborígens canten a Ovidi al Palau

15.04.2016 | 04:15

La segona cita del Cicle Cançó del Palau de la Música és fa hui (21.00 h) amb un sentit homenatge de Feliu Ventura amb El Xerramequi i Els Aborígens a Ovidi Montllor.

Presenten el seu espectacle que du per títol «Faré vacances!... una visita a Ovidi Montllor», on el públic podrà gaudir de les cadències jamaicanes i ambientals de la banda El Xerramequi i Els Aborígens, en cançons clau del repertori musical ovidià com ara Montserrat, El desesperat o Va com va que sonen a reggae mediterrani, a ska d´aromes de flor de taronger i a rocksteady d'interior.

També en M´aclame a tu o Tot esperant Ulisses que esdevenen parentes del dub poetry de tradició jamaicana, i en cançons mítiques com ara Homenatge a Teresa, Perquè vull, Tot explota bé pel cap o per la pota o Les meues vacances, entre altres. L'espectacle es complementa amb peces de Feliu Ventura revisades per a l'ocasió, amb l´estil únic del Xerramequ i els Aborígens.

Les següents cites seran Tomàs de los Santos i Josep Lluís Notari, Pau Alabajos i Cesk Freixas, Òscar Briz & Tremole i conclourà amb Gener i Maria Arnal.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine