19 de abril de 2016
19.04.2016

La Nau projecta el documental sobre Ovidi on participen amics i familiars del cantant d'Alcoi

19.04.2016 | 04:15

L´Aula Magna del Centre Cultural La Nau acull esta vesprada la projecció del documental «L´Ovidi, el making of de la pel·lícula que mai es va fer». L´acte començarà a les 19 hores i posteriorment hi haurà un col·loqui. Un film escrit i dirigit pel valencià Vicent Tamarit, on l´actor Eduard Fernández fa el paper d´Ovidi, mentre Rosana Pastor figura com la suposada directora de la pel·lícula inexistent.

«L´Ovidi, el making of de la pel·lícula que mai es va fer» compta amb la participació d´amics i familiars de l´artista. Les declaracions a càmera es van enllaçant amb converses al llarg del metratge (quasi 90 minuts). Com va avançant el documental, la figura d'Ovidi va prenent més força. Hi ha imatges d´Ovidi i records de les seues filles, Helena i Jana, com també dels seus amics: entre d'altres, el pintor Toni Miró, els guitarristes Toti Soler i Toni Xuclà i l´actriu Marta Molins.

Col·loqui
La sessió serà presentada per Antonio Ariño. A la taula estaran també Albert Sagalés (productor executiu del documental), Carles Miralles (productor executiu i idea original) i Núria Cadenas (periodista i autora del llibre L´Ovidi).

Ovidi Montllor i Mengual, conegut artísticament com a Ovidi Montllor, (Alcoi, 4 de febrer de 1942 - Barcelona, 10 de març de 1995) fou un actor, poeta i cantautor de la Nova Cançó, amb una extensa trajectòria professional, que comptà amb 12 àlbums editats i amb la participació en mig centenar de pel·lícules, 30 muntatges teatrals i diversos programes televisius.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine