L’Aula Magna del Centre Cultural La Nau acull esta vesprada la projecció del documental «L’Ovidi, el making of de la pel·lícula que mai es va fer». L’acte començarà a les 19 hores i posteriorment hi haurà un col·loqui. Un film escrit i dirigit pel valencià Vicent Tamarit, on l’actor Eduard Fernández fa el paper d’Ovidi, mentre Rosana Pastor figura com la suposada directora de la pel·lícula inexistent.

«L’Ovidi, el making of de la pel·lícula que mai es va fer» compta amb la participació d’amics i familiars de l’artista. Les declaracions a càmera es van enllaçant amb converses al llarg del metratge (quasi 90 minuts). Com va avançant el documental, la figura d'Ovidi va prenent més força. Hi ha imatges d’Ovidi i records de les seues filles, Helena i Jana, com també dels seus amics: entre d'altres, el pintor Toni Miró, els guitarristes Toti Soler i Toni Xuclà i l’actriu Marta Molins.

Col·loqui

La sessió serà presentada per Antonio Ariño. A la taula estaran també Albert Sagalés (productor executiu del documental), Carles Miralles (productor executiu i idea original) i Núria Cadenas (periodista i autora del llibre L’Ovidi).

Ovidi Montllor i Mengual, conegut artísticament com a Ovidi Montllor, (Alcoi, 4 de febrer de 1942 - Barcelona, 10 de març de 1995) fou un actor, poeta i cantautor de la Nova Cançó, amb una extensa trajectòria professional, que comptà amb 12 àlbums editats i amb la participació en mig centenar de pel·lícules, 30 muntatges teatrals i diversos programes televisius.