El MAC 2016 ja té dates. La quarta edició del festival d´arts escèniques de Mislata se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de maig. Tot i que la seua trajectòria encara és curta, Mislata Art al Carrer s´ha convertit ja en la gran aposta cultural de l´ajuntament, un certamen consolidat amb una cuidada programació que enguany torna a seleccionar a moltes de les millors companyies d'arts escèniques de tota Espanya.

El MAC repetix enguany la fórmula que li ha reportat l´èxit en les seues edicions anteriors, basada en la conjugació dels criteris de quantitat i qualitat de les propostes escèniques. Una quinzena de companyies de primer nivell es donaran cita a Mislata en només un cap de setmana, omplint la ciutat d´actuacions de teatre, circ, dansa i música en el carrer. Tres dies d´intensa activitat cultural, amb espectacles d´accés lliure i gratuït, repartits en diferents punts de la localitat.

L´Ajuntament de Mislata ha desvetlat el cartell de l´edició d´enguany, en el qual estan representades deu comunitats autònomes i hi ha propostes per a tots els gustos i per a tots els públics. I amb el mateix denominador comú que en anys anteriors, l´aposta pel circ, en totes les seues varietats i disciplines.

Companyies destacades

Enguany estaràn al MAC presentant els seus nous espectacles les companyies Maintomano, Zirika Zirkus, Colectivo Circo 9.8, Circovito, Cia Aérea, D´Click, Grupo Zumarracatillo, UpArte o Leandre, a més de Vaivén Circo y Circ Bover, que ja saben el que és actuar a Mislata.

La programació es completa amb l´actuació de la còmica Sara Escudero, la participació del Circ Gran Fele, la batukada Kultrún i el clàssic Cafe del MAC, el punt de trobada entre els artistes i el públic.

A més del cap de setmana gran, el MAC arriba, de nou, amb activitats complementàries que se celebraran durant els dies previs i posteriors al festival. Tallers, conferències, cineforums, exposicions i el tradicional concurs de pintors a l´aire lliure, a més de l´actuació del pianista Alberto Gestoso, reforcen un certamen que va camí de convertir-se en un dels referents de les arts escèniques de carrer.