L´Ajuntament de Catarroja comença demà a les 19:00 hores un nou cicle de poesia que tindrà lloc al Museu Antonia Mir sota el títol Dos poetes com nosaltres (un homenatge explícit al primer vers de Els amants, el famós poema d´Estellés). Els participants seran Francesc Mompó i Eusebi Morales.

La idea del cicle és que una parella d´escriptors que tinguen certes afinitats o complicitats entre ells, fins i tot algun grau d´amistat, lligen els poemes per a que l´acte siga una experiència compartida i un diàleg obert. Dualitat que s´estén també a la música i la poesia: és així com el dia 31 de maig Ivan Brull, poeta i músic -amb un poemari i un disc recents- actuarà al Museu. Com també, el 25 d´octubre será el torn de Rafa Xambó amb les seues cançons sobre els sonets de Shakespeare, en les traduccions del poeta de Lleida Txema Martínez.

Les altres sessions poètiques seran el 28 de juny amb les poetes Àngels Gregori i Marisol González, i, tancant el cicle, el 29 de novembre amb el catarrogí Ramon Ramon i Isidre Martínez Marzo.