La Baronia exposa el «No sols selfies» dels alumnes de 3r de l´ESO

El centre de Morvedre celebra el 50 aniversari com a primer centre en coeducació en Espanya

28.04.2016 | 04:15

Els alumnes de 3r de l´ESO del centre La Baronia Sant Antoni Abad de Gilet han gaudit de l´últim pas de tot procés creatiu, que no és un altre que mostrar el resultat del treball al públic. De la mà de la seua professora, l´artista Mª Ángeles Aguilera, els estudiants van participar en la inauguració de la seua exposició «No sols selfies», en la sala d´exposicions del Centre Cívic de Gilet.

Durant setmanes estos joves aprenents d´artistes han conegut les claus del llenguatge abstracte a través de la fotografia en blanc i negre. Amb l´ajuda dels seus propis telèfons mòbils, els estudiants han madurat la seua mirada per a eixir del recurrent i autosuficient «selfie». Una iniciativa artística enriquidora que ha tingut com a resultat un total de 90 fotografies de notable qualitat.

Este projecte es presenta, a més, en una setmana molt especial per al centre, que celebra el 50 aniversari de la seua fundació. La Baronia Sant Antoni Abad, acull a l´alumnat de tot el Camp de Morvedre, des de Gilet fins a Estivella, Algimia, Torres, Petrés.

La Baronia va ser el primer centre en coeducació en tota Espanya. Fundat en 1965 a partir d'una iniciativa col·lectiva, tant civil com a religiosa de la comarca, La Baronia ha sigut una de les primeres escoles rurals mixtes a l´àmbit nacional i pionera en l'ensenyament del valencià. Demà tindrà lloc l'acte central de cort institucional que comptarà amb Paco Nadal com a mestre de cerimònies.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine