Festival

El Medusa més disco

El festival de la platja de Cullera incorpora al seu cartell els DjS W&W, Netsky i Ummet Ozcan

03.05.2016 | 03:20
El duo holandés W&W, estarà en Cullera.
El duo holandés W&W, estarà en Cullera.

El Medusa és una de les cites més importants de l´estiu. El festival de la platja de Cullera, del 12 i el 14 d´agost, incorpora al seu cartell, com els més prestigiosos DJs del moment, com a W&W, Netsky, Ummet Ozcan i Dub Elements. El Medusa també comptarà amb les actuacions de Merk &Kremont i Frank Kvitta.

El nou avanç d´artistes, segons l´organització, és només «l´aperitiu» dels pròxims avanços d´artistes que arribaran al llarg d´este mes, per tal que a finals de maig, la major part dels caps de cartell del festival estiguen desvetlats.

W&W és un duo holandés que ocupa actualment el lloc 14 en el Top 100 que elabora anualment la revista britànica DJ Mag. La formació va eixir com un dels «noms forts» de l´últim Ultra Music Miami i estan tenint tant èxit en el seu world tour com en les llistes d´èxits amb els seus últims temes: Hoy Many, i If it ain´t Dutch, amb Armin van Buuren.

Netsky, l´artista holandés de Durm and Bass, actualment 75 en el Top 100 de DJ Mag, representa a una nova fornada d´artistes europeus del gènere i posseeix «un so molt personal que combina ritmes evocadors i malenconiosos amb un aparatós arsenal de baixos per a la pista de ball», segons els organitzadors del Medusa.

Ummet Ozcan, el DJ turc assentat a Holanda, sempre a mig camí entre els sons Tràngol i el Big Room electrònic més comercial, ocupa actualment el lloc 36 en el Top 100 de DJ Mag. Un dels «himnes d´esta primavera» està sent el seu tema Melody, produït al costat de 3 Llaure Legend.

Per la seua banda, Merk&Kremont, un duo de DJs procedents de Milà, han anat ascendint amb produccions cuidadoses fins a cridar l´atenció de segells discogràfics com Revealed, Spinnin i, últimament, de Protocol, del que són «una de les seues apostes més fermes». Dub Elements, duo sevillà cada vegada més internacional, és líder indiscutible de l´escena espanyola de Drum and Bass.

L´artista alemany Frank Kvitta, criat en una cultura híbrida entre el Hardcore i el Tràngol alemany, és una «icona del Hard Techno europeu amb un so molt aspre i dur que és el seu senyal d'identitat».

A més, Medusa ha confirmat a DJ Vas batre, Ismael Lora i German Bass per a l´Àrea Remember, l´espai del festival que viatjarà als sons discotequers que van marcar una època en la cultura danse espanyola en els anys 90 i principis de 2000.

«Sold out» en l´acampada
A partir d´ara, només es pot adquirir l´abonament de tres dies per al festival a partir de 46 euros sense plaça en l´àrea d´acampada, a causa que s´han esgotat les places, segons ha explicat l´organització.
Entre els artistes ja confirmats destaquen, en l´escenari EDM, Martin Garrix, Steve Angello, Chuckie, o Michael Calfan; en la Techno area, Adam Beyer, The Martinez Brothers, o Boig Diu; en la Live area, Macaco, Izal, L´Adhesiu o L´Habitació Roja; i en l´Electro, Netsky, o Nero (DJ Set), entre uns altres.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine